Människor.

Jag har suttit och funderat och funderat och har tillslut insett vilka människor som är värda att slösa tid och energi på. Det finns vissa männsikor som verkligen bara tror att dom är så jävla mycket och tror att dom trycker ner en så jävla mycket men samtidigt bryr man sig inte. Jag menar, haters gonna hate, så är det bara. Och jag menar, för mig är det liksom ju mer någon försöker trycka ner mig, ju mer växer jag. För jag blir starkare i mig själv för att jag vågar säga imot, även om de personerna som håller på med sådant inte är värda det. Helt ärligt, jag fattar inte vad vissa människor har för fel. MEN, jag har bestämt mig för att inte bli en sån patetisk männsika och så länge det inte blir så är jag nöjd. Ingen människa är perfekt, och det tycker jag att alla borde veta.

Förövrigt var jag på trästocks idag, alltid lika trevligt. For dit vid 2-3 tiden, träffade Emma och Josse vi gick runt och hade de trevligt. Vi upptäckte även att jag och Emma var ryska syskon och att Josse var en Pygme(eller hur det nu stavas). Sen vid 4a tiden for jag hem för att stoppa i mig lite kräm i magen och sen for jag iväg till Karma för att jag hade klipp tid då. Efter det drog jag in på trästocks igen, träffade min älsklings Tova. Vi gick runt lite hit och dit, sen träffade vi även Elwin som vi gick med ett tag. Sen då Elwin skulle fara mötte vi upp Pontus inne på stan och gick med honom. Då vi hade kommit till trästocks igen träffade vi massa gulliga människor men det slutade med att Tova försvann och att jag och Pontus gick runt och var med Sannis och Amanda. Riktigt trevlig dag/kväll/natt har jag då haft! Hoppas att ni inte blev allt för uttråkade nu;)

Peace N Love



Pontus Schönfeldt @Skype

Jappcheck.
ASUM, hihi imorgon kommer sannis till staen, fett niiiiiiiiiiiiiis:D:D:D:D
godnatt/godmorgon typ. jhihihihi0 nögkl,.yik.,

FEST HOS JAANIS IMORNN

Hihi JAPPCHECK.
Iaf, blev inte att fara på stan idag, satt istället hemma och slappade och sen for jag och mamma på solbacken och köpte lite saker till imorgon. Blir iallafall att möta EmelieDase&Sebbelisious på stan imorgon sen blir det att fara hem till mig och chilla ett tag sen blire fest hos jaanis eller... i kvartersgården;) Fett niiis! Sitter och snackar skype Sebbebooii, asniiis. Han är as gullig och babblar om nå pajer med superlim?.. HAHAHA ja asså jag fattar inget typ.. Aja PUSSPÅER

Kärlek


I’m overboard
And I need your love
Pull me up (Pull me up)
I can’t swim on my own
Its to much (It’s to much)
Feels like I’m drowning without your love


Eric Lawrenuk

SATAN SÅ SNYGG MÄNNSIKA! ^


JAPPCHECK


I smile sometimes, even though it's not that beautiful

Tell mommy Im sorry, this life is a party, Im never growing up


Världensfinaste Emelie Danielsson.
Jag älskar dig så otroligt mycket hjärtat, tack för allt.♥

Dududududu




Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart



Linnea Åberg

Idag blir det att vara med denna snygging^
Ska dra in till stan ett tag tror jag, vi skulle egentligen ut och springa men Linnea tyckte att det var för varmt;) Men jag ska typ hoppa in i duschen sen ta mig något frukost aktikt sen beger jag mig till stan? Bilder lär ni nog få kan jag lova. Aja, pusspåer!


världensbästastevänsomtroligtviskommerhatamigförattjaglauppbilden♥

Uncle Kracker-Smile♥



Det är så logiskt alla fattar utom du.

Hejhallå, vet inte ens nästan vad jag ska skriva.. Blir väl ut och springa snart,fett skönt. Idag har jag inte gjort ett piss. Vaknade kring kl halv 2 av att åke smsa mig. Sen dess har jag bara suttit vid datorn att dega, är så galet trött. Just nu väntar jag på att Sebbe ska fixa sitt skype. Han är as gulli om ni ville veta. Och Wärskog skriver sönder chatten på facebook om att jag lyssnar på någon skit låt jag aldrig hört.. ;$ Nu ringer iaf Sebbelisious, borde kanske svara. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva.. PUSS!


hejhejhejsommar!

GODMORGON

sagoland nanaanan .
Jag är trött, jag ska gå och lägga mig och sova igen. Jag ska laga min dator. Jag ska duscha. Jag ska sova ännu mer. Jag ska blogga. Jag ska sova igen. Jag ska snacka skype.

PUSS


fett snygg jag var 2006!!!!

André's Risifrutti lever...

haha yä, andre sitter och äter en av sina två mackor som han sög  på att göra;););)
Sen så säger han att hans risifrutti lever. Han mumlar också.. något fel äre ju på han;);)
HAHAHA HEJDÅÅÅ

STATESTIK=♥ första dagen 49 besökare, typ stolt.

Jappcheck, ni läste.
Om ett tag blir det väl att dra mig in mot stan eller så, ska även möta upp Theresé någon stans, minns inte riktigt vars.. men först blir det att hoppa in i duschen. Kom just på att jag även måste ringa Sebbelisious vilket kändes lite jobbigt, men det funkar. Sen har jag inte en aning om vad som händer. Igår for jag iallafall ingenstans, jag orkade verkligen inte. Satt hemma och funderade och snackade med underbara människor. Satt fint det med kan jag påpeka! Även om det hade varit kul att få komma ut och hitta på någonting.Men jag har säkert sagt det förut och jag säger det igen, jag taggar måndag sate! Tror att vi bestämde att jag även skulle färga Sebbe och Jimmys hår blondt också? Haha fyfan vad kul. Dock sitter jag vid pappas dator just nu för att min har fuckat ur så ni får någon gammal cp bild:):):) Puss på er.


EmelieDase♥


HUMOR(L)

Albin: varför har du en ring?
Jag: vet inte.. för att jag ska kunna ringa!

AHAHAHAHHAHA♥

Män kan också ha känslor, till exempel hunger.

HAHAAH min humor?...
Sitter och snackar skype med världens bästaste Sebastian och världens bästaste Albin. Vi har fan ingen humor, och det är fan det bästa vi kan sitta och snacka och bara vara helt jävla random. Jag älskar det! Asfina vänner det dära!
Imorgon blir det att fara på sjukhuset och hälsa på " a dear friend o' mine" sen blir det nog att vara med Sebastian och Albin.

Peace N Love

bästast

Sebastian Pettersson

Är världens finaste vän som alltid finns där för mig, verkligen alltid. Vi har bråkat men vi har löst det. Jag är så jävla tacksam för att jag får ha dig i mitt liv.Utan dig i mitt liv vet jag inte vad som skulle hända. Du är som en bror för mig Sebbe. Alla jävla minnen som vi har, och fler ska det bli. Hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig. Älskar dig bror♥

Jag låter dig tro att du får mig att le när jag inombords sjunker ännu längre ner


NY BLOGG YEAH

Ny blogg nu då, vad det blir av den har jag inte en aning om. Ska även be någon fixa en designe åt mig, tillsvidare blir det att ha en tillfällig header. Förövrigt taggar jag måndag sate, kommer bli grymt så vitt jag vet.I helgen blir det kanske att dra till stugan och sova där, kanske Elwin också skulle följa om han orkade? Minns inte rikitgt hur det blev av det hela. saknar mitt cp vädligt mycket kan jag påpeka! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, antingen vara med Fannype och massa eller om jag ska dra in till stan och vara med Andre... Vi får väl se hur det blir!
PUSS


Älskling

RSS 2.0
Superman