Tänk om det var du.


Tänk om det var du som blev mobbad dagligen, fick händer i ryggen av klasskamrater och blev slagen sen. Var är vi på väg? Tänk om det var du som alla bara skrattade åt, pekade på,spottade på,blev ner sparkad hårt. Tänk om det var din syster,bror eller vän eller dig själv. Tänk vad det sätter sig på psyket att bli retad som djur. Vad du än säger till personen i fråga kan det skada hela livet med tårar och smärta, jag lovar. Aggrisioner skapas och självförtroendet blir lågt, tänk om det var du som blev mobbad i flera år. Tänk hur det känns att bli mobbad dagligen att få pennor i ryggen av klasskamrater och bli slagen sen.Vart är vi påväg kan du svara mig nu? Svaret är simpelt vi måste göra något nu.  Tänk om det var du som inte hade några vänner, gråtandes i sängen på kvällen med tanke på allt som händer. Låt ingen trycka ner dig, du är bra som du är även om saker går snett är du lika mycket värd. För ett tag sen var jag själv den som var dum men jag ångrade att jag verkligen öppnade min mun. För jag ser, jag vet hur det känns när man själv står där själv, shit vad jag skämms. Tänk om det var du som blev nertryckt, stampad tillslut. Hur tror du den personen verkligen mår nu. Tänk på det tills nästa gång du ser någon fara illa ut.

Våga säga ifrån när du ser någon göra något dumt och stötta den som blir utsatt för att sätta en punkt. Det kan sluta med våld, det kan sluta med liv. Ni som inte pallade, vila i frid♥

hey, I love you

Vi går där längs med vägen, min hand i din, och jag tänker att snällasnälla gud låt aldrig det här ta slut. Men det gör det ju ändå till sist, det gör det alltid. Och så plötsligt, din hand lämnar min och jag står ensam kvar och ser dig försvinna bort i dimman.
-
Tårarna tränger sig på som vanligt och mörkret är där igen. Den korta stunden då våra händer rörde varandra var ett ljus, en liten lucka ut och bort från verkligheten. Men så fort kontakten bröts så stängdes den där luckan hastigt.

And I miss you more than I should

You want a perfect girlfriend? Buy a barbie, bro.


blogg jävel, dra åt helvete

less på allt.
HÅÅÅJ


ÅH ÄNTLIGEN SNÖ :D:D:D: JAG VERKLIGEN ÄLSKAR SNÖD::D

DET FINNS INGET BÄTTRE ÄN SNÖ_DD_:D:D:D:D
dock var detta årets lögn.^


Jag och Cajsa har kommit överens om att vi hatar snö. Och det sug. Då vet ni.

"Har du cancer din hora?"


Sitter just nu och väntar på Micke&Johan. Mina små snuttigullisar kommer hit på ett litet tag och vad vi ska hitta på har jag inte en aning om. Sitter som vanligt och dunkar musik och jag börjar tröttna nå så sjukt på all musik jag lyssnar på. Allt är verkligen sönderspelat. Just nu spelas iallafall "Ass back home-Gym class heroes" den är grym! Om någon frågar mig iallafall. Love it! Har som inget att skriva just nu, kanske skriver sen.

Peace N Love

"Om du lämnar mig nu fastnar jag har i min egna verklighet."

Sitter snabel-a skype. Massa tråkiga småbarn förutom Cajsa. Jag har just ätit nudlar och nu är jag mätt som fan. Om någon ville veta. Nu ska jag se "Jag saknar dig" och flänna som en liten bebis. Peace N Love

Tack för att du ger mig chansen att träffa någon som är bättre än dig.If we could start again, would that have changed the end?


Jag har just städat klart och ska snart dra iväg till Jullans place. Sitter och lyssnar på musik som vanligt och tråkar.Nu ska jag ringa någon på skype.


Peace N Love

musik♥


Du sa att du inte var som alla andra. Men du gjorde precis som alla andra.


Jag städar, men har dock tagit en paus för att byta musik så tänkte att jag kunde fixa ett blogginlägg med! Har kollat ett par program idag, så nu ligger det mellan Samhälls eller Handels tror jag. Chill. Förövrigt så är Jonathan en hästballe. Jullan kommer hit senare ikväll och då blir det myskväll med nå gosigt tror jag. Träffade även Morgan idag, tror det vart lite pinsamt för stackarn;)! Fest hos mange mange mangeeee. Eller något. Aja nu ska jag fortsätta städa.

Peace N LoveYOOO


"sista gången jag i dina ögon såg, visste jag att de var den kärleken jag ville åt.
När jag nu för första gången i dina ögon såg, förstod jag att de var den kärleken jag alltid kommer nå."
- Unknown

snyggoskar

sitter och snackar med snyggoskar och lyssnar på jullan babbel. Imorgon blir det att kolla fordons och träffa Morgan. Efter det vet jag inte riktigt. Smsar även med Gurken,snyggalex,snygghugo,gullgustav,sötsimon&Pontus. Nicenice. HAHA ajg är dock väldigt dålig på att svara på sms.. EHE. Tror att vi kommer somna när som helst.. iallafall jag. Välidgt misslyckat.. Tycker dock synd om oskar som ska sitta uppe och prata med mig hela natten som har samling 9.30 imorgon och sedan har han macht. Gullegrisen min.

Peace N Love


Denna bild är inte ens tagen från weheartit, denna har jag gjort alldeles själv :$

LANPARTY @ MITT PLACE

Jag och Jullan sitter nu @ mitt place och nördar. Snart kommer Arvid&Lucas vilket taggas som fan! Dock vet de inte att vi har ett litet "lanparty". Riktigt trevligt faktiskt! Jag ska tönta minecraft tro jag, och Jullan vet jag faktiskt inte.. Men vi kommer säkert hitta på något;)! Sitter även och väntar på att världens snyggaste Oscar ska ringa men det blir dock lite senare! Vet inte alls vad jag ska skriva egentligen men.. Träffade iallafall massor av saknade människor på stan idag, där i bland Bobby&Rasmus som jag inte sett på ett bra tag! Åh vad dom är söta mina små snuttegullisar! Nu ska jag avsluta med en bild och spela lite tror jag;)!

Peace N Love
"Tell them I was happy and my heart is broken"


you have gone and so effortlessly
you have won  
you can go ahead tell them  

tell them all i know now  
shout it from the roof top  
write it on the sky love  
all we had is gone now  
tell them i was happy  
and my heart is broken  
all my scars are open  
tell them what i hoped would be  
Impossible,

falling out of love is hard  
falling for betrayal is worst  
broken trust and broken hearts  
i know, i know  
thinking all you need is there  
building faith on love is worst  
empty promises will wear  
i know (i know)  
and know when all is gone  
there is nothing to say  
and if you're done with embarrassing me  
on your own you can go ahead tell them  

tell them all i know now  
shout it from the roof top 
write it on the sky love  
all we had is gone now  
tell them i was happy  
and my heart is broken  
all my scars are open  
tell them what i hoped would be  
impossible,

"So come home"


försvunnen (nu kommer ni säkert kalla mig emo osvosv men gör som ni vill)

Jag vet inte ens vars jag är längre, vars jag befinner mig. Allt som någongång betytt något är försvunnet. "du&jag" är försvunnet. Även om det inte varade så länge, så var det det bästa som någonsin hänt mig. Vissa kanske bara tar det här som tomma ord, men det är sanningen. Och den svider så jävla hårt. Allting är bara tomt och jag vet inte ens vad jag ska göra åt det. Helt ärligt så finns det inget jag kan göra heller. Jag älskar dig så jävla mycket, och när du skrev så där..verkligen allt försvann ur mitt huvud. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag bara fanns. Jag var bara en befintlighet i ett rum. Jag var ingenting. Du gjorde mitt liv så perfekt och du fick mig att må bra. Och jag fattar inte hur eller varför det blev såhär egentligen. Men nu är det som det är och det finns inget jag kan göra. Jag orkar inte med allt det här nu och jag vet inte ens hur jag ska kunna beskriva vad som snurras i mitt huvud. Men I guess I was wrong. Jag trodde så jävla mycket på allt det här, men tydligen inte. Det finns så mycket jag vill säga, men jag vet inte alls hur jag ska formulera det. Jag har verkligen aldrig gråtit så här mycket över en kille. Och jag brukar oftast inte gråta över killar. Det är sjukt. Men ja.. vet att det här är ett fett långt och typ onödigt inlägg..

Men tack för allt du gav mig, all den lycka och kärlek jag fick känna. Jag förstår om jag inte är värd dig eller så för du är faktsikt världens underbaraste. Jag önskar dig all lycka i världen..Men ja, tack för tiden.

Jag älskar dig.

fmli'm sexy and i know it, you'r ugly and you show it.

Sitter och byter mellan två samtal på skype och det sorgliga är att båda samtalen består av minst 5 minecraft nördar.. Aja, imorgon kommer älskling hit. Har inget att skriva

PEACE

Pappa kallades för ett brinnande höghus, Jag är likadan men ett vandrande rödljus


MANGE KOM IGEN NU


JAG VILL HA FEST HOS MANGE NUUUU

JAG LIRAR MINECRAFT MED GUSTAV,JONTE&LUDDE

askåålt.

Förvirrad

Jag har varit sjuk sen igår morse. It sucks. Jag blir yr så fort jag ställer mig upp. Jag höll på att spy tidigare idag. Men det hade iofs varit bra, gå ner i vikt är bra! Jag ska börja hårdträna så fort jag blivit frisk igen. Stärka kroppen, bli smalare och få bort fult fett. Det blir bra. Yes! Jag känner mig helt förvirrad just nu. Jag vet varken upp eller ner. In eller ut. Allt jag vet är att just nu mår jag helt okej.

Peace N Love


Surt

Det känns surt att det är kring 80 pers och uppåt som läser min blogg dagligen och ändå har jag inte en ända kommentar? Börja kommenteraaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Porrigt med röda läppar?

Fick den kommentaren och jag började fundera. Är det porrigt med röda läppar? Eller är det bara stilrent? Klura på den ni!

Någon som vet vad man kan göra då man är hemma och sjuk? Inte jag i alla fall. Jag har sovit hela dagen och drömt helt jävla sära drömmar. Sitter just nu och smsar med Morgan och väntar på att Julija ska ringa. Skulle egentligen ha hittat på något bus med Jullan idag, men såklart så var jag sjuk. Sitter även just nu och diskuterar med Lisa om lite grejor. Trevligttrevligt! Som vanligt har jag inte en aning om vad jag ska skriva. Om jag är frisk imorgon ska jag nog träffa älsklingen, om han är frisk då med vill säga. Jag saknar han otroligt mycket. Men sådant är livet. Nu ska jag be Julija ringa mig eftersom hon inte tar iniativet själv.

Peace N LoveÖGONEN♥♥♥♥ och hela pojken såklart.

@SKYPE


Sitter just nu och snackar med Filipeee aka saknadpojke_97! Jag har nästan lärt mig att vissla. Jag känner mig så sjukt duktig! Seriously. Filip sitter dock och visslar som en jävla kossa eller något. Vilket får mig att känna mig ganska dålig på att vissla. Men det gör kanske inte så mycket. Nu pratar vi med Fredrik och Erik med. Nu har jag ingen lust att skriva något mer.

Peace N Love

Julijaa läs det här eller döööö;*


Du är som en syster.
Min andra halva.
Mitt ljus i mörkret.
Min räddare i nöden.
Mina andetag.
Min luft.
Och utan dig skulle jag inte klara nånting, skulle inte ens få luft.
Jag förstår inte hur jag klarade mig innan du kom in i mitt liv.
För nu känns det som ett helvete utan dig.
Du ska veta att du är sjukt speciell.
Du är så jävla grym.
Vi ska vara dom som klarar allting tillsammans och har jag dig i min närhet skiter jag i allt annat.
Du kan vara hur jävla störd som helst, men jag älskar dig så galet mycket ändå. Du förstår mig som ingen annan och du är min bästaste vän i hela jävla världen.

Tråkigt.


YOBLOGGNN
Idag har jag haft tråkigt, sen har jag pratat med Morgan och min babe. Iallafall, snart drar jag till farmor&farfars place. Där väntar mat och trevligt sällskap av min kära faster,min farbror och mina kusiner! Kommer säkert ta med mig kameran och ta lite bilder. Min kära älskling Daniel skulle egentligen följa med men dock så är han sjuk. Det är mindre trevligt. Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och frysa rumpan av mig.

Peace N Love

HOLA

Idaaaaaaag, har jag varit med Matilda och Max. Nisnis, sen kom Bästisdjärvis och Lucas hit. Här var det partey för fulla muggar då vi kom hem. Inte en helt nykter människa. Just nu pratar jag med Mogge,Daniel&Fredrik. Imorgon kanske älsklingen kommer hit, Hoppashoppashoppas!

bild från då jag ny färgat håret

Max Ådell står för inlägget nedanför!

HEJSAN, max rapade min blogg. Hope u like it!

kuk

jag gillar kuk

Daniel Burström


lagomt fin pojke jag har då. 2011-11-7

Lite olika saker jag vill säga till olika personer.

·du klagar på alla andra men vägrar växa upp själv

·bullshit

·sluta mytta

·jag älskar dig

·du är världens bästaste vän och jag älskar dig verkligen!

·varför?

·du förtjänar inte allt som händer dig

·DU ÄR SÅ JÄVLA SÖÖÖT

·jag blir glad av dig.rastlös typ?

Vart i helvete ska jag ta vägen?
Jag fattar inte. Ingenting hjälper ju för fan.
Rastlöst, inombordspanik och ensamheten.
Jag saknar så det gör ont.
Ångesten slår mig hit och dit dagligen nu.
Jag fattar faktiskt inte.
Jag försöker konstant låtsas att jag är okej.
Jag vill inte göra er alla besvikna.
Men jag är inte okej. Inte alls.
Jag trodde det skulle bli fine, det skulle ordna sig.
Fast det är fel. Alltihop sägs fel också.
Ska man behöva sitta i en bur för att vara okej?
Eller slängas omkring runt i världen?
Jag fattar inte, vart går gränserna?
Jag är trött på att låtsas.
Trött på att höra att allt är så jävla super.
Superhit och superdit.
Tid klickar förbi, jag måste sova.
Vart fan slutar allt?

Usch. Ursäkta alltihop. Jag vet att det är fel.
Men jag klarar inte hålla alltihop inne.
Inte längre. Det är för ansträngande.
Varför är allting så satans dyrt?


smoke weed everyday med fredrik


Träning.

Just kommit hem från träningen. Den var ändå chill, trots att jag känner att mina knän&fotleder hatar mig nu. Sitter och skakar som en vibrerande mobil. Vet att ni vill veta. Snart ska jag hoppa i duschen och sedan gå och göra lite fika och sitta och prata skype med finaste och någon fler. Skriver mer sen, eller imorgon.

Peace N LoveJag älskar dig.

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, sitter just nu och knaprar på en pepparkaka och dricker oboy. Detta gillas och gör mig på bra humör. Snart är det träning, och jag borde egentligen göra läxan. Imorgon har vi prov på SO:n och själv klart tog jag hem fel böcker................. FML. Sen har det hänt MASSOR av andra saker som jag skulle kunna uttrycka mig med samma ord till:D:D:D:D:D:D Fast vet ni? Jag har inte tänkt bry mig, inte ens nästan. Det känns så mycket enklare. FUCKYEAH. Mitt liv ska bli bra, vare sig det vill sig eller inte. Det ska bli bra. Kan även säga att jag har världens finaste vänner. Imorgon kommer Daniel&Arvid hit. Tagga satan. Dom två bästaste pojkarna i mitt liv jau. Nu ska jag skriva om råolja. Kul liv? JAPPCHECK.

Peace N Love

EN SNABBIS FÖRE SKOLAN

(så Malin kan få misstolka det där igen)

Tro det eller ej, men jag är vaken i tid?!?! Och har dessutom tid över? Världen är påväg åt rätt håll nu, jag bara känner det. Idag är det iallafall skola och det kommer dock suga häst balle, men det kommer fuuuunkaaaaaaaa, det ska funka. Sen idag har jag tydligen utvecklingssamtal och jag skulle egentligen vara med Danne. Jag har bestämt att han får sitta och vänta på mig, ehe. Senare ikväll är det träning och jag ska faktiskt träna även om jag inte skulle rekomendera det med tanke på att jag har as mycket hosta och typ inte kan andas genom näsan.. Men ja, taggar till tusen!! Just nu spelas "Fest i hela huset" i mina högtalare och det känns verkligen inte passande med tanke på att det typ är...dött. Nu ska jag fortsätta sminka mig och sedan cykla iväg och vara jätteduktig i skolan!!! (inte ens jag tror på det där...) Iallafall försöka.

Peace N Love


.


jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod, asså aldrig. även när du får en ny och må din klocka alltid gå 20 minuter för sakta så att du Alltid kommer försent och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt vädligt trött ut och må dina hårdiskar för evigt alltid krascha. - timbuktu

goodbye my almost lover

Heh, jag älskar er mina fina bloggläsare! Följ mig på bloglovin?;*

Men grejen är den att jag typ inte orkar skriva om några fler, eller vi får se. Troligtvis blir det senare nästa vecka eller så. Har just sett på skräckfilm med min kära madre. Lurade henne att det var en komedi från början;) Annars hade jag nog aldrig fått henne att se den.. Snart ska jag gå och hämta min mick och sätta mig och prata i skype med ett fint sällskap! Imorgon ska jag ut och vara med Olivia,Julija&Max. Jag skulle fota Olivia och säkert Julija&Max med! Detta gillas stort, vilket dessa fina människor också gör. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men, ni får väl en bild och sen säger jag tack och hej för mig! Vi höres;)

Peace N Love


äkta lockar bitches, dock utborstade på bilden.

Elin Öhgren


Måste börja med att säga att den här bruden är en av dom snyggaste i skellhell, som ni kanske ser. Jag känner henne inte bäst, men hon är verkligen jätte trevlig! Hon hjälpte mig genom några riktigt svåra tider för ett tag sen och det är jag evigt tacksam för! Tack vännen för att du finns!

Wilma Nyman


Åh, vet inte vars jag ska börja. Den här bruden var min bästa vän förra vintern och vi träffades åtminstone 2 gånger i veckan trots att vi bor så långt ifrån varandra. Vi hade en "tradition" och gick alltid på hockeyn tillsammans och det var alltid lika kul. Jag saknar det verkligen. Jag vet inte vad som hände eller så, men vi slutade bara vara med varandra helt enkelt. Men vi är ju dock fortfarande vänner och träffas ibland nu med, men det är inte som förut. Iallafall så älskar jag henne och saknar henne. Hon betyder grymt mycket för mig! Tack för att du finns finis!

Felicia Ladås


Din fule jävel. Nejmen, detta är min älskade 3mening! Hon är världens bästa för dom som inte redan visste det! Hon är as kul, seriously. Men även väldigt.. speciell;) Lyfter på benen och så när hon skrattar. HAHA sötnosen min. Jag älskar henne väldigt mycket och jag tror faktiskt att hon är den av de få ungdomar vi har i våran släkt som jag pratar med mest och sånt. Hon är helt enkelt världens bästa!

Rebecka Frohm


Åh, det här är min lilla älskling. Hon är alltid så glad, varje gång jag träffar hon så har hon ett leende på läpparna. Hon är en av dom finaste jag vet och jag älskar henne väldigt mycket! Hon betyder väldigt mycket för mig som ni kanske förstått. Dock var det alldeles för längesen vi hittade på något vilket jag tycker borde ändras på! Hon finns alltid där då jag behöver henne och hon förstår mig. Tack för att jag får ha dig som en av mina bästa vänner gummsi!

Sanna Lundmark


Ingen jag riktigt känner bra men verkligen en trevlig tjej! Vi har väl inte träffats så ofta eller något. Men de gångerna vi gjort det så har hon varit jätte trevlig och rolig. Detta gillas stort! Tycker att vi ska ta och hitta på något snart:)

Malin Lundberg


Detta är min jättefina vän Malin, och även min kära klasskamrat! Hon får mig verkligen att orka med skolan och så. Man blir verkligen glad av henne och hon har en så otroligt grym humor! Men hon är även väldigt stark mentalt och så, dom som känner henne bra och så förstår nog vad jag menar. Det här är en tjej som man verkligen kan prata med om allt, och hon säger alltid percis som hon tycker vilket jag verkligen älskar med henne! Hon har en stor plats i mitt hjärta, love u fnis!

Ellen Södermark


Hihi så söt^! Hittade ingen annan bild på den här finisen. Kan säga att detta är en tjej som vet hur man gör någon glad! Jag menar, titta på henne! Visst stårlar hon? Hon är verkligen en jättebra vän, en sån vän som alla borde ha! Och hon betyder verkligen jättemycket för mig. Tack för att du finns i mitt liv gulle!

Malin Andersson


Den här tjejen saknar jag så sjuuukt otroligt mycket! Och jag måste bara få säga att snyggast är en underdrift för henne! Jag menar, titta bara på henne?! Jag älskar henne väldigt mycket, och hon är också en av dom bästa i mitt liv, min fina lilla ängel.Den här tjejen kan man lita på till 110%! Love u!

Julija Johansson


Fattar inte ens att den här bruden orkade kommentera med tanke på att hon redan borde veta att hon är min bästaste vän i hela världen. Att hon är min andra halva och min syster? Att jag älskar henne så otroligt mycket. Trodde hon redan visste det här, men man vet ju aldrig med knullan. Love u!

Jessica Boman


Detta är då världens finaste Jessica Boman och jag älskar henne galet mycket! Den här bruden kan man verkligen lita på och hon finns alltid där för en. Hon gör mig så jävla lycklig. Hon förstår mig så galet bra och hon är verkligen en av dom bästa i mitt liv. Det finns ingen som är som hon, verkligen ingen. Kan bara säga direkt att hon är lillasystern jag aldrig fick och att jag saknar hon galet mycket. Tack för att du finns Jessica, love u!

KOLLAAAAAAA/KOMMENTERA NU:]


vem är "DU" i mina ögon?
vill du veta vad jag tycker&tänker om dig?
Skriv en kommentar som "jag vill"
Så ska jag se till att göra ett personligt inlägg om DIG

(i brist på annat att göra)

THIS PLACE IS ABOUT TO BLOW


Vill gömma mig från livet, men verkligheten kommer ikapp.


har man tråkigt så har man.

Nu sitter jag här hemma alldeles ensam och nyvaken i väntan på att mamma ska komma hem! Då hon kommer hem blir det en diskution om när och om hon ska skjutsa mig till boliden eller om jag måste ta en buss. Det kändes dock jobbigt, åker hellre bil än buss. Igår så kom min finis Julija hit och vi satt och åt godis och pratade, mysigtmysigt! Sen efter ett tag gick vi ut och gick runt hela sörböle området typ, sen slutade det med att vi satt på Sörvalla och lyssnade på musik och sjöng med lite. Efter ett tag kom Wrikke också, och då han kom sprang vi runt och flumma lite och sen gick vi hem till mig. Väl här sminkade vi Wrikke, han vart jättefin!;) Gillar dock att han sa "Jag ser ju ut som dig!" och tittade på mig.. Aja puss på pojken för att han är så otroligt kul. Sen efter vi hade sminkat han gick vi och fikade. Sen hade jag och Julija krig. Med cola flaskor. Som var tomma. Vi är as kul. Btw, så får ni någon bild på Wrikke sen!

Peace N Love

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.
Peace N Love

I LOVE YOU LIKE A LOVESONG BABY


perfektion♥

Kom just hem från coop. Mamma köpte godis till mig och Jullan. Så senare då hon kommer hit blir det mys framför en film. GILLA! Nu ska jag fortsätta redigera bilder och sedan lägger jag in dom på bloggen. Lät väl helt okej? Skriver mer sen. BTW, så tror jag att Arvid skulle komma med. Toppentoppen! Har saknat den lilla pojken även om jag träffade han för 2 dagar sen tror jag det var. På coop träffade jag även massor av fina saknade människor. Jag fick även några kramar. Åh vad jag älskar kramar!

Peace N Love

MAKE ME COME ALIVE, COME ON TURN ME ON


Nu har jag just tvättat håret, väldigt intressant. Ikow. Snart ska jag fixa mig sedan följa mamma och Laura och handla. Trevligt! Jag har bestämt mig för att helt sluta platta/locka mitt hår just för att mitt hår är så gaaalet slitet och det går av hela tiden. Då kanske det börjar växa? Förhoppningsvis så.Har nyss gjort en "party" lista på spotify innehållande bara låtar som gör mig glad och som är hyffsade att dansa till. Tryck här för att komma till den! Rätt härlig lista ändå. Nu ska jag iallafall redigera lite bilder och vi får höras sen!

Peace N Love

I heard one about you and I gonna make your head burn.Just nu sitter jag hemma i väntan på att få svar av Filip ifall vi skulle hitta på något idag eller om det blir att ta det imorgon. Julija for innan jag hade vaknat för att hon skulle till sin frisör och klippa sig lite och färga till underhåret. Sen kommer hon hit tror jag? Aja. Igår tog jag lite bilder som jag nog kommer lägga ut på bloggen snart, om ni har tur. Fär tillfället sprutar det musik ur högtalarna och basen dunkar så golvet skakar. Jag tycker typ synd om våra grannar ibland..

Peace N Love

ParteyPartey.


Nu sitter jag här i min ensamhet och dricker vatten i väntan på att Julija sak ha tvättat bort sminket klart. Och nu kom hon igen, och hon hade dessutom med sig 3 japp! Vilken lycka! Snart ska vi väl se en film och bara chilla. Vilken det blir vet vi inte riktigt. Ikväll har vi iallafall hängt på söder, det var massor av snygga killar där. DOG ATM.

Had a dream I was king, I woke up still king


Next up> Sminka mig! Sen kommer två fina flickor vid namn Julija och Emelie hit. Och då ska jag sminka dom med, toppen! Funderar på att ha med mig systemen, men det kändes bara jobbigt. Skriver just nu med saknade pojken Eddie som jag kommer träffa ikväll! Detta gillas.

Peace N Love

To good to be true.


Kom just hem från stan. Hem föjde en foundatiton,en ögonskugga,ett läppsyl(stavning:$) och någon glitter sak! Trevligt trevligt. Träffade även några fina människor på stan dvs, Moa H, Julia H och Åke. Och allihopa var galet saknade! snart är det middag och efter det kommer julija hit och vi ska fixa oss inför söder ikväll!:)

Peace N Love

Chill med JullanNu är jag med Jullan,Knullan,Pullan,Bullan osvosv vad ni nu kan komma på. Vi sitter och äter glass och snart bär det av till stan. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg.


Peace N Love

Perfektion
alla bilder tagna från we♥it.

Peace N Love

Fuck allergi,Ge mig en sånhär och jag överlever!


Hur super söt är den inte?!?!?! Ge hit katten nu:(

Peace N Love

Lista, mycket till liv. TJOOHEEJ

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -Jaana Claesson
När fyller du år? - 31 Juli

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - 4 i öronen.
Vad har du på dig just nu? -
underkläder och tisha
Vilken årstid är bäst? - sommaren.

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovasovasova

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag har så underbara&fina vänner.
Vad är du bra på? - skratta, även om det låter förjävligt.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

 

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Right now, Julija. Den enda som stöttar mig till tusen!
Vem vet allt om dig? - Ingen, men Felicia eller Julija vet mest.
Vem är roligast av dina vänner? -Svårt att välja.

Vem är snyggast av dina vänner? - Alla är lika snygga!;)
Vem är mest partynisse? - Zara
Vem är den du helst har filmkväll med? - Julija
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - FilipEeee
Vem förstår dig bäst? JenniferDah

 

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - mamma I think
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej, även om jag bor med båda.
Vem är farligast i din familj? -
Vem är coolast? - Jag
Har ni något husdjur? - nej
Vem har du mest gemensamt med? -
Vem sover du oftast med? - Ingen
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Vet faktiskt inte.

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Absolut ingenting=sett film.sik
Har du varit glad idag? - inte mindre än vanligt iaf.
Har du varit ledsen idag? - Nope
Har du gjort något bra idag? - Hahah inte det heller.
Vad ska du göra nu? - skriva klart den här jävla grejen.
Har du gjort något dåligt idag? - Inte vad jag vet.
Vad har du ätit idag? - Nudlar
Har du duschat idag? - nej
Är du trött nu? - japp
Vad händer imorgon? - Ingen aning.

 

Skolan
Går du i skolan? - jo
Har du varit i skolan idag? - Nej

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Arvid
Vem ringde dig senast? - Arvid
Vem sms:a till dig senast? - Julija
Vem sms:a du till senast? - Alex

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? - nej
Vad är klockan nu? - 11.56


Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - några timmar
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -några timmar


Musik
Lyssnar du på musik just nu? - ja
I så fall, vilken låt för tillfället? -Bruno Mars-It will rain

Vad gillar du för musik? - typ allt


Skin♥Paint yourself a picture
Of what you wish you looked like
Mayby then they just might
Feel an ounce of your pain

Come into focus
Step out of the shadows
It's a losing battle
There's no need to be ashamed

Cause they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart

Let them find the real you
Buried deep within
Let them know with all you got
That you are not your skin

Oh 

When they start to judge you
Show them your true colors
And do unto others
As you'd have done to you

Just rise above this
Kill them with your kindness
Ignourence is blindness
They're the ones that stand to lose

Cause they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart

Let them find the real you
Burry deep within
Let them know with all you got
That you are not your skin

OHHHHHHHHHH

Well they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angels
Living in your heart

Let them find the real you
Burry deep within
Let them know with all you got
That you are not 
That you are not your skin

Oh

Om mamma kommer på mig nu blir det utegångsförbud.


bästavän♥

Nu sitter jag här på golvet som vanligt och tittar på min tv, som även är min dataskärm. Strax blir det att se film och äta nudlar, som jag nyss kokat! Dom är mycket godare nu än vad dom brukar vara, undra varför..? Aja, till det dricker jag sprite onyttig som jag är. Efter filmen blir det troligtvis duschen och sedan kommer Julija hit. Detta gillar vi stark för det lilla kidet har varit i kalix. Åh vad jag har känt mig forever alone utan min andra halva. Men nu är hon ju hemma igen.Tror även att Amanda skulle komma hit om hon orkade efter hon färgat sitt hår. Aja, nu ska jag se film, blir troligtvis "Oranges and Sunshine". Den verkar faktiskt bra!

Peace N Love

Men baby, fortsätt snacka. You're only making me stronger.Peace N Love

Godmorgon?


Vaknade för ett tag sen av att mamma kom in i mitt rum och sa att hon skulle ut och gå. Nu sitter jag här endast iförd en tisha och underkläder och funderar på vad jag ska göra. Förmodligen blir det att gå in till köket och fixa lite frukost och se en film i hopp om att jag är lite friskare ikväll. Kan ju direkt säga att jag inte kan andas genom näsan längre och jag hostar som en jävla galning. Tror typ att jag kommer hosta upp mina organ snart eller så. Menmen, sådant är livet. Just nu spelas Håkan Hellström genom högtalarna och detta gillas starkt! Kärlek på den killen. Har typ inget att skriva som vanligt dock.

Peace N Love

En krigare slåss inte för att han hatar den framför sig, Utan för att han älskar dem bakom sig .


Med detta säger jag godnatt!

Peace N Love

Feels like I’m drowning without your love


Peace N Love

Åh, älskling♥


Imorgon får jag träffa min finaste. Taggar till tusen! Sen så är det ju halloween disco på söder som jag självklart ska på!;) Min mobil dog just och vägrar starta, great. Någon som vill köpa en ny åt mig? Det skulle varit guld! Fast sen så måste jag säga att det inte är ovanligt att mina mobiler går sönder, faktiskt. Jag har dock typ hela mitt liv i den där jävla telefonen, kul. Jaja, vad nu då. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kände att jag ville göra ett litet inlägg med tanke på hur fantastiskt glad jag är över statestiken! Herre min jesus vad den har stigit! Smsade med massor men dom lär ju märka att jag inte svarar, right?

Nå, vad tyckte ni om dom där 53 förbannade sakerna då? Nu vill jag veta. Jag vill ha helt ärliga svarr, negativa som positiva. Snälla sötisar, it would make my day!

Peace N Love

Hey I made it, I'm the worlds greatest

"För varje som kommenterar denna status ska jag skriva en sak om mig som ni kanske inte visste."
1.Jag älskar gosedjur! Kanske lite barnsligt, men dom är så söta ju!

2.Jag är en väldigt ärlig person, jag säger precis vad jag tycker och tänker. Även det negativa, vilket inte kanske alltid är så bra men det är sån jag är. Lev med det.

3.Jag älskar att smsa med folk, även om det ibland kan bli för mycket.

4.Jag har ganska lätt för att falla för någon, men om jag säger att jag älskar dig. Då menar jag det verkligen.

5.Jag har världens finaste vänner!

6.Jag smsar just nu med typ världens sötaste pojke?!?!

7.När det gäller mig själv är jag väligt utseende fixerad. Men då det gäller andra skiter jag i det. Det brukar väl oftast vara så.

8.Det har gått några rykten om att jag är en "hora" osv,men jag kan ju direkt säga att jag är oskuld och har inte sålt sex.

9.My haters made me famous.

10.Nu har jag 43 saker kvar att skriva och jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Vilket kändes lite besvärligt.

11.Jag älskar att "stylea" folk, sminka dom, fixa håret, välja kläder och sådant!

12.Jag älskar att fota, det är bland det bästa jag vet! Så vill du bli fotad säg bara till!

13.jag älskar min statestik just nu! LOVE U GUYS

14.Jag har spelat fotboll mesta delen av mitt liv, och vet ni? I LOVE IT. Dock har jag massor av problem med mina knän och fotleder just nu så jag kan inte träna förän jag fixad dom, vilket suger hårig jävla häst balle.

15.Jag kan ganska lätt bli irriterad, och då säger jag oftast ifrån. Lev med det.

16.De flesta påpekar oftast mitt skratt och säger att det låter ungefär så här ifall man skulle skriva det "hihihihi". Dock tycker dom att de är gulligt.

17.Jag har ganska lätt för att få nya vänner, liksom jag har inga krav på hur någon ska vara förutom det självklara att man ska vara trevlig och att jag ska kunna lita på dig.

18.Jag har ganska lätt för att förlåt människor, vilket kanske inte alltid är det bästa.

19.Jag hatar min kropp. Det spelar ingen roll vad någon säger till mig. Jag vill bli smalare. That's it.

20.Jag har väldigt svårt för att ta åt mig av komplimanger.

21.Jag önskar att jag hade mer pengar. Att jag kunde göra vad jag ville! Resa runt jorden och se olika kulturer och hur människor lever i andra länder.

22.När jag blir "stor" vill jag ta hand om människor, sköta om dom och få dom att må bra! Eller så vill jag bli psykolog.

23.Jag har väldigt lätt för att känna mig in i andras händelser och känslor. Därför gråter jag oftast till filmer som innehåller tårar och sorg. Vilket är typ alla filmer i hela världen.

24.Jag finns alltid där för mina vänner då dom behöver mig.

25.Jag har väldligt lätt för att prata med folk som behöver mig. Liksom om något har hänt eller så, så finns jag alltid där och försöker förstå&hjälpa. För jag vill verkligen att alla ska må bra. Även om det gör mig ledsen.

26.Jag har väldigt svårt för att prata med folk om mig själv och mina problem. Saker som får mig att må dåligt osv.

27.Jag verkligen hatar att gråta inför människor. Och om jag nu skulle göra det, är det för att jag inte orkar bära skiten jag har på axlarna något mer. Helt enkelt sagt, jag faller isär.

28.Vissa kanske tycker att jag är kaxig eller en bitch, men jag säger vad jag tycker och har du något problem med det kan du ju lika gärna hålla käften stängd:).

29. Jag har i hela mitt liv bara gråtit för två killar. Och det värsta är att jag fortfarande är vän med dom.

30.I hela mitt liv har jag bara åkt slalom 2 gånger!

31.Jag har förlorat en person som bettyde världen för mig, men guess what? Jag lever ju fortfarande så, personen kunde inte ha varit min värld.

32.Ibland tror jag att känslor bara är inblillingar.

33.Jag har spelat innebandy! Dock vart jag tvungen att välja mellan innebandyn och fotbollen på grund av mina knän. Och självklart valde jag fotbollen.

34.Tro det eller ej, men jag har dansat balett! Jag var grym;)

35.Jag är rädd för jultomten.

36.
När jag var mindre tränade jag simning, men dock slutade jag då jag kom till tävlings sim för att jag tyckte att det vart så tråkigt!

37.Jag hatar mitt hår. Någon som vill byta?

38.Jag är väldigt dutkig på att he sönder saker. Speciellt mina mobiler!

39.Jag ångrar att jag gjorde den där statusen på facebook.

40.Jag är väldigt social så länge jag inte är trött eller sur;).

41.Jag har en låda full av kondomer som Julija köpt!

42.Jag vill ha lååååånga naglar&låååååångt hår.

43.Jag låter typ vem som helst rota igenom min mobil, just cuz i dont care.

44.Jag blir jättelätt less på saker

45.Något av det bästa jag vet är att åka bil. Långt. Bara sitta där och finnas med hörlurar i öronen och musik spelandes till max. Det är nog en av dom bästa känslorna jag vet.

46.Jag verkligen älskar "knattediscon"!! Känslan då man bara släpper lös och skriker ut låtarna så högt man kan och ändå hör ingen dig. Finns det något bättre?

47.Jag tycker att det är väldigt irriterande då man ber någon att lämna en ifred och sedan lämnar dom en aldrig ifred?!? vad är det ni inte fattade?

48.We♥it är som terapi för mig. Det får mig att må bättre av att se att jag inte är ensam om att må som jag gör. Även om det är väldigt deprimerande med.

49.När jag var mindre skrev jag mycket texter och dikter. Det hjälpte mig att må bättre, men i nu läget blir jag bara irriterad på att det inte blir rätt gramatiskt och sånt.

50.Bara 3 kvar nu. Och det här är verkligen ur tråkigt. Hoppas ni läser min blogg igen efter ni läst detta!;)

51.Det är väligt få personer i världen som jag litar på till 110%, och dom som jag litar så mycket på kan känna sig älskade!

52.Jag älskar att sova!!!

53.Jag ska aldrig någonsin göra en sådan där status igen. EVER.Yeah, nu var det gjort. Hoppas det duger åt er people! Tycker dock lite synd om mig själv med tanke på att jag typ har skrivkramp i händerna just nu. Detta är nog det längsta inlägget på hela min blogg så, ENJOY.

Peace N LoveSTATESTIKEN(L)(L)(L)(L)

Åh jag älskar statestiken, den blir bara högre och högre. ÅH vad jag älskar den!
Men vart är alla kommentarer?:(
BJUDER

You.


Kladdigt.

Just bakat en kladdig kaka:$ Pratar även med Wrikke,Andreas och nå randoms på skype! Ni ska få en bild på den;) Idag har jag inte gjort någonting alls, typ kollat på film&tv. Även smsat med massa fina människor, tack för "sällskapet"! Vet inte ens nästan vad jag ska skriva. Peace N Love


Irriterande jävla fjortis fitta.


Peace N Love


Jag är ändrad. Jag är ny. Exposed. Men starkare.


Peace N Love

mattepatte&djärvis

sitter just nu med dessa två mycket stiliga pojkar! Riktigt trevliga är dom med. Vi är lite busiga och snart ska vi se film. Någon komedi iallafall. Nu pratar dom om lan och spel och turkar? Vart är världen påväg egentligen..? Jaja, nu ska vi göra något. Ett snabbt litet inlägg iaf:) . Peace N Love

godmorgon typ?


Nu är jag då hemma, pappa hämtade mig vid 11 hos Emelie. Direkt jag kom hem la jag mig i sängen, försökte sova, men det gick dock åt helvete. Nu när Arvid vaknat och så, så sitter jag och väntar på den palten. Tror jag ska laga plättar åt bästisdjärvis så snäll som jag är. Nya hemma frun här, jappcheck. Konstaterade vi igår med när jag Emelie&Simon skulle baka. Det var alltså jag som bakade och dom fick äta, jag åt ju av den själv med men ändå. Vet inte ritkigt vad jag ska skriva egentligen, som vanligt. Jag har panik för jag kan inte kolla statestiken som dock stigit dom senaste dagarna! Detta gillas, men vart tusan är alla kommentarer? Jaja, maybe Im not worth it. Ursäkta min underbara stavning, tooo perfect. Är hemma ensam atm, mamma&pappa är ute och handlar eller något så högtalarna ligger i full volym och hela golvet skakar. Finns det något bättre? Tror inte det. Just nu spelas The Fray-Heartbeat. Im in love eller något sådant, den är så galet fin. Nu ska jag gå och fixa mig sedan göra en jävla smet till plättarna! Peace N Love

Sjuk:-D:-D:-D:-D

Asroligt! Fast?.. Sitter iallafall i köket och hostar så hela huset skakar. Just satt nudlar på kokning så snart har jag väl lite nudlar i magen! Nisnis, tänkte bara skriva lite snabbt. Peace N Love

RSS 2.0
Superman